Klantenservice

WERKWIJZE
Bekijk de werkwijze


BETALING

Nadat de bestelling is verstuurd ontvang je via e-mail de bevestiging met betalingsoverzicht. Deze dien je binnen 7 dagen te betalen. Dit gaat via een overboeking. In deze bevestiging staan de gegevens die je nodig hebt om het bedrag over te maken. Je ontvangt een bevestiging zodra de betaling binnen is.


LEVERTIJD

Na betaling van het totaalbedrag maakt Lieke je bestelling zo spoedig mogelijk in orde.
Omdat er op de site verschillende gepersonaliseerde artikelen staan, staat bij ieder artikel wat de levertijd is.
Mocht de levering om een bepaalde reden vertraagd zijn, dan word je hier uiteraard van op de hoogte gebracht.

De zendingen worden gedaan door gerenoveerde postorder bedrijven (UPS, PostNL). Zij streven er naar het pakket de dag na de verzendbevestiging te bezorgen. Lukt dit niet, dan kan het zijn dat de levertijd een (werk)dag langer wordt.


VERZENDEN / VERPAKKING

Je bestelling wordt goed ingepakt verzonden om de kans op schade zo klein mogelijk te houden. Voor verzenden en verpakken hoef je niet extra te betalen.

Bij een bestelling van meerdere artikelen wordt je bestelling zo compleet mogelijk verzonden. Als er dus bijvoorbeeld minimaal één artikel bij zit dat per pakketpost verzonden wordt, wordt de gehele bestelling in dit pakket verzonden.

De persoonlijke kaarten en enveloppen vallen buiten deze regeling. Wanneer je deze besteld, worden de enveloppen binnen twee werkdagen (na betaling) aan je verzonden zodat je deze alvast kunt beschrijven. De kaarten worden besteld zodra de laatste gegevens doorgegeven zijn, de levertijd hiervan hangt af van je keuze bij bestelling, 3-4 of 2 werkdagen.


RETOURZENDING

Omdat de artikelen speciaal voor jou gemaakt worden is het niet mogelijk je bestelling retour te sturen.


KLACHTENREGELING

‘Liefs Lieke’ streeft naar een goed product en goede dienstlevering, maar heeft niet alles zelf in de hand omdat ze ook met andere partijen samenwerkt. Graag hoor ik wanneer je niet tevreden bent over een artikel of dienst, dan kunnen we er vast wat aan doen!
info@liefslieke.nl